Hotel Helsing renoveras!

Ny ägare, nya planer och nytt ”Helsing” under senare delen av 2018..
 
Vi som har tagit över driften av Hotel Helsing driver moderbolaget Room Republic som utöver Hotel Helsing även driver verksamheterna V Hotel Helsingborg Hotel Feliz Hotel Statt Hässleholm och Barfota Beach House.
Vi älskar service, brinner för mötet med människor och att skapa värdskap och gästupplevelser ut över de vanliga. Att i kombination med trivsamma miljöer och respektive verksamhets personliga känsla skapa starka varumärken som sticker ut på marknaden.
Våra planer med Hotel Helsing är stora. I dagsläget kan vi avslöja att samtliga tre våningsplan kommer att renoveras. Vi kommer att ta fram de fantastiska lokalerna i vår Lobby och återskapa den historia som den en gång kommer ifrån, den gamla banken. Två stycken konceptrestauranger kommer att öppna upp och en trappa ner i vår källare händer nya spännande saker.
Vår vision är att stora delar av de nya Helsing (som då kommer att heta något annat) kommer stå klart under senare delen av 2018.
Självklart kommer vi att hålla er uppdaterade på vår resa fram till dess.
.
Den tidigare restaurangen i anslutning till hotellet, Globetrotter, avslutade sin resa på topp den 29/3 och är nu historia. Här öppnas de först upp verksamhet i samband med vår stora öppning. Fram tills dess rekommenderar vi våra hotellgäster och tidigare frekventa ”Globben”-besökare att boka bord på våra systerrestauranger, Bistro V (V Hotel Helsingborg) samt Barfota Beach House på Fria Bad.
Hotellet kommer under hela renoveringsarbetet att vara öppet.
.
För fler frågor eller funderingar vänligen kontakta David Carlander, VD på david@vhotel.se
 
Vi hörs snart igen!